TermékekGyorskereső


Keresett termék neve:

ZamberlanKeresés
Részletes keresés

A 10 utolsó kereső szó:

zamberlan varrott bo, lowa, zamberlan bakancs, női túracipő, -4445 or elt6121=8, túracipő, hiking plus bakancs, varrott talpú bakan, air sistem bakancs, női bakancs

CímkékÚj videókHozzászólások


16:58: Hello! Ma feltűnt, hogy a Marketplace tele van 20 e ft-ért kapható új Zamberlan bakancsokkal. ...
HAMIS, ZAMBERLAN-t árusító weboldalak!
22:47: Üdvözlet. Nagyon megtetszett a Zamberlan2997 vioz Lux Gtx RR bakancs. Az a kérdésem lenne,mivel nem ...
Zamberlan 1996 Vioz Lux GTX RR waxed brick túrabakancs
16:19: Kedves Norbert! A Zamberlan azon kevés márkák egyike, akik a bakancsaikat újra talpalják, de ...
Zamberlan technológiák
19:55: Üdv! 6 éve vásároltam egy Önök által készített bakancsot. Az üzletben azt mondták, hogy örök ...
Zamberlan technológiák
18:20: Kedves Emese, igen még rendelhető. Itt a boltban van belőle egy 40-es. Üdvözlettel, Baráth ...
Zamberlan 1023 LATEMAR NW túrabakancs
16:18: Lehet még kapni ezt a típust?
Zamberlan 1023 LATEMAR NW túrabakancs

Hírek 

 

 

Zamberlan - Zamberlan technológiákZamberlan technológiák

A kényelem és az illeszkedés a használat alatt válik nyilvánvalóvá. A rendszeres használat, teszt mutatja meg, hogy illik-e a lábunkra a bakancs vagy sem.

Zamberlan kényelem

Egy bakancs vagy cipő legfontosabb tulajdonsága az, hogy mennyire illeszkedik viselője lábára. Egy kényelmes, jól illeszkedő bakancsot, akkor értekelünk igazán sokra, amikor ténylegesen használjuk. A használat az, ami igazolja, hogy egy kényelmes, a lábunkra illő bakancsot vettünk-e.

Sok tényezőt kell figyelembe vennünk, amior egy jó bakancsot tervezünk. A Zamberlan lábbelik tervezése családunk több mint 80 éves tapasztalatának, kutatásainak eredménye. A jó tervezés és kivitelezés fő összetevői: anatómiailag pontos kaptafák, megfelelően méretezett lábujjtér, bokatartás és a csavaró erők elleni védelem, a boka és a sarok kényelmének biztosítása, anatómiailag kialakított bélés és természetesen precíz, tapasztalt mesteremberek.

Férfi és női kaptafáinkat úgy készítjük, hogy lehetőség szerint nem csak anatómiailag illeszkednek, hanem a felhasználás céljának is a leginkább megfelelnek. Így például különböző kaptafákat használunk a jégmászó bakancsainkhoz és a könnyű túrabakancsainkhoz. (Adott esetekben országonként különféle kaptafákat is készítünk, mivel tapasztalataink szerint egyes területeken élők lábformái ezt indokolttá teszik.)

A Zamberlan bakancsok kiképzése elegendő teret hagy a lábujjaknak, anélkül, hogy "csónakáznánk" a bakancsban. Ez lehetővé teszi, hogy a lábujjak mozoghassanak, ugyanakkor stabilak maradjunk és hozzájárul az általános jó közérzetünkhöz is.

Középtalpaink felelősek azért, hogy kialakítsák a megfelelő hajlítási pontokat. Egy pontosan elhelyezett hajlítási (gördülési) pont, követi a láb természetes mozgását járás közben. Középtalpaink, a kaptafákkal és a felsőrészekkel együtt, biztosítják a láb boltozatainak és a bokának a stabilitást, a csavaró erők elleni védelmüket. Ez különösen fontos, amikor plusz terhet cipelünk vagy ha egy meredélyen kell oldalazva haladnunk.

Felsőrészeink és bélelt lábszár-részeink adják a boka kényelmét, miközben biztosítják az egyenletes kapcsolatot a bakancs felsőrésze és a láb között.

A sarokkiképzés, a lábujjtér és az alakra formált bélés segítik a lábat egy helyben tartani és védik a fizikai behatásoktól is.

A kivehető és mosható Zamberlan talpbetétek anatómiailag formáltak és kényelmes felületet biztosítanak a lábnak. Rendelkeznek csillapítással, nedvességelvezetéssel és plusz stabilitást biztosító kiképzéssel is. Mindez egy kényelmes, komfortos belső teret biztosít.

Egy rövid betörési szakasz után mindezen részleteket nagyra fogja értékelni minden felhasználónk. Bakancsaink viselőjük lábára igazodik és hamarosan igazi túratársakká válnak!

 

 

 


Zamberlan minőség

A minőség mindig is az első helyen állt munkák során és ezzel kapcsolatban nem kötünk kompromiszumokat.

Mindent megteszünk, minden képességünket, tudásunkat és elhivatottságunkat latba vetjük, hogy nap mint nap minőségi lábbeliket állítsunk elő.

A konkrét munkafolyamatok során mindez a kiváló minőségű alapanyagok kiválasztásával kezdődik. Kizárólag olyan anyagokat használunk, amik a saját szigorú követelményrendszerünknek megfelelnek. Minden alapanyagot átvizsgálunk mielőtt felhasználásra kerülnek. A legfontosabb alapanyagokat még a gyártók/előállítók saját telephelyein bevizsgáljuk (pl. a bőrt).

Manufaktúránk minden dolgozója képzett, tapasztalt és rendkívül elhivatott. Minden pár lábbelit a gyártási szakaszok mindegyikében külön-külön ellenőrzünk. A végterméket ellenőrző munkatársaink aztán még egy alapos vizsgálatot végeznek, melynek során kiselejteznek minden olyan bakancsot és cipőt, ami nem felel meg tökéletesen az elvárásainknak.

Mielőtt gyártásba kerülne, minden új terméket valós felhasználásban tesztelünk. A Zamberlan család tagjai tesztelnek minden új ötletet és modellt: Emilio (az alapító fia) vasárnapi kirándulásain, túráin; Marco (az alapító unokája, a manufaktúra jelenlegi vezetője) jégmászásai, sziklamászásai, hegymászásai és hátizsákos túrái alkalmával; Maria pedig ösvénytúrái és hátizsákos túrái alatt.

A minőség megköveteli, hogy gépeinket is állandóan fejlesszük, megújítsuk. Szerszámainkat, gyártási módszereinket is időről-időre fejlesztjük. Jó példa erre a F.W.S és az R.R.S. rendszerünk kidolgozása.

A minőség indokolja, hogy fő medelljeinket továbbra is Olaszországban, saját manufaktúránkban készítsük, ahol mi magunk is dolgozunk. Etikánk, munkásatársaink iránt érzett felelősségünk és a felénk támasztott magas elvárások miatt sem akarunk ezen változtatni.

 

 


Zamberlan fejlesztések

Az alábbiakban találhatók azon fejlesztések rövid leírása, amiket az elmúlt több mint 80 évben dolgoztunk ki.
 

made in Italy

Prémium kategóriás modelljeinket kézzel készítjük Olaszországban (Pievebelvicino). Marco Zamberlan és cipészmestereink képzettsége és tapasztalata biztosítja a legmagasabb minőséget, tartósságot. Ezek a Zamberlan bakancsok ma már kivételes minőséget képviselnek, igazi kuriózumok.


 

made in Italy

Vannak olyan Zamberlan modellek, melyeket nem az olasz manufaktúránkban, hanem más EU tagállamban készítenek tapasztalt cipészek. Munkájuk első osztályú minőséget képvisel. A Zamberlan család közvetlenül irányítja ezen modellek tervezését és az anyagválasztást is.


 

Goretex

GORE-TEX®
Ultravékony, könnyű, vízálló, légáteresztő, mikroporózus PTFE (politetrafluoretilén, teflon) anyagból készült membrán(laminát). Négy rétegű konstrukció, GTX jelöléssel (GORE-TEX® Performance Comfort). Működése azon alapszik, hogy az anyag pórusai 20.000-szer kisebbek mint egy csepp víz, de 700-szor nagyobbak, mint az emberi izzadság-páraszemcsék. Kívülről ezért nem engedi át a vizet, belülről viszont a pára át tud diffundálni rajta (átlélegzés).


 

Vibram

VIBRAM ®
Az egész világon elismert minőségi, tartós gumitalpakat készítő márka. A Zamberlan 1929-es alapítása óta együttműködésben dolgozik a Vibrammal, mely együttműködés exkluzív talpak használatában a mai napig megjelenik a Zamberlan bakancsokon.
 

Vibram

SUPERFABRIC ®
A SuperFabric® egy kopásálló technikai anyag, ami egy alaprétegre laminált vékony, kemény lapocskákból áll. A köztük lévő kis távolság miatt a szerkezet rugalmas, kis tömegű, lélegző, de a szilánkokat, törmelékeket nem engedi át. Nagyon tartós, kosztaszító, gyorsan száradó anyag.

 

Hydro

HYDROBLOC® 
Zamberlan védjegy, mellyel azt a legjobb minőségű bőrt jelölik, amit cserzés előtt egy speciális kezelésnek vetnek alá, melynek eredményeképpen nő a bőr vízhatlansága, külső hatásokkal szembeni ellenállóképessége és tartóssága.


 

FWS

F.W.S - Lábfejre igazított felsőrész
Egy exkluzív Zamberlan módszer, melynek során a felsőrészt szabadalmaztatott mintákkal formára alakítják. Az eredmény egy olyan érzés, mintha a lábfejre öntötték volna a bakancsot. Nagyon jó érzékelést és kontrolt biztosít. Az egybebőr felsőrész erős védelmet ad és nagyon tartós.


 

Hydro

ZFS - Zamberlan® Flex-STM 
Azt a szabadalommal védett Zamberlan varrási és rögzítési technikát jelölik ezzel, ami a bokarésznek nagy oldalrányú stabilitást ad, miközben a bokának a lábfejjel való kapcsolatát a merev szerkezethez képest rugalmasan hagyja. A bakancs felső része így pontosan követi a lábfej és az alsó lábszár mozgását, miközben stabilan támaszt oldalirányban, különösen hegyoldalon oldalirányban való haladásnál és meredek lejtőn, nehéz terepen.


 

RRS

RRS - Rubber Reinforcement System
A Zamberlan által használt, saját fejlesztésű módszerrel ráerősített gumi erősítések. Védi a bakancs jobban kitett részeit a dörzsölések, horzsolások ellen, fokozza a vízhatlanságot és segít megőrizni a bakancs formáját hosszan tartó használat során is.


 

Dual

ZCS
Különböző rezgeléselnyelő anyagok alkalmazásával készült csillapító rendszer, mely egyrészről csökkenti a lépések okozta visszaütést, másrészről pedig stabilabbá teszi a bakancsot. 

Dual

Z.A.S. - Zamberlan Air System 
Speciális konstrukció (beleértve a megfelelő anyagok alkalmazását is), mely a bakancs átszellőzését biztosítja. Az eredmény egy könnyedebb és nagyon jól szellőző bakancs.

 

Zat

PCS - Pro Crampon System
Automata hágóvas előkészítés. Tartalmaz egy TPU betétet a bakancs sarkán és orrán, amin rögzíteni lehet az automata hágóvasat, egy anatómiailag formált, a teljes talpban végigfutó TPU középtalpat és egy mikroporózus csillapítást, ami hőszigetelő rétegként is funkcionál. Könnyű szerkezet, nagyon stabil, precíz lépést tesz lehetővé, és teljesen ellenáll a torziós erőknek is.

 

Zat

SEMI PCS - SEMI-Pro Crampon System (Félautomata hágóvas előkészítés)
Tartalmaz egy TPU betétet a sarokban, ami lehetővé teszi a félautomata hágóvas rögzítését és egy megfelelően merev középtalpat.


 

Zat

Z.A.T. - Zamberlan Anti-Torsion System
Egy Zamberlan fejlesztés: különleges stabilizáló, ami egyszerre biztosítja a torziós erők kiegyenlítését és a láb természetes hajlítási pontján való rugalmasságot.


 

BAKANCS KAPTAFÁK

 

ZBPK

ZTEC
TECHNICAL FIT. Kisebb tér a rüsztnél, lefelé hajló alak közepesen aszimetrikus kialakítással, a lábujjpárnák (gördülőpont) körül teresebb kialakítás. A hangsúlyos (erősített) sarok-boka vonal is a precízebb, technikai felhasználást támogatja.
 

ZBPK

ZBPK
Zamberlan Backpacking Last. Túrabakancs kaptafa, ami egy burkolt és boltozatosabb lábujjteret, kicsivel alacsonyabb rüsztöt, kisebb tömeget, szűkebb sarokteret biztosít.

 

ZWL

ZWL
Zamberlan Wide Last. Széles kaptafa: kerekített és boltozatosabb lábujjtér, magasabb rüszt, nagyobb belső tér, szélesebb sarok.

 

ZLF

ZLF
Zamberlan Ladies Fit - a női láb anatómiájához igazított kaptafa: lekerekített lábujjrész, boltozatos rüszt, stabil sarokbölcső, tág lábujjzóna.

 

ZKID

ZKID
Zamberlan Kids Fit. Gyerek kaptafa: lekerekített lábujjzóna, párnázott rüszt, satbil sarokzóna, és tágas hely a lábujjaknak, mindez a gyerekláb anatómiájához igazítva.


 

HEGYI BAKANCS KAPTAFÁK

 

ZXC

ZXC
Zamberlan Extreme Climbing Fit. Lefeléhajló, igen aszimetrikus kaptafára épülő bakancsok. Ideálisak technikai mászásokhoz, nagyon jó érzékelést tesznek lehetővé még a legapróbb sziklaperemeken is. Ez a kaptafa nagyon precíz kiképzésű.
 

ZTC

ZTC
Zamberlan Technical Climbing Last. Ez a megfelelő kaptafa kevésbé nagy igénybevételű, de nagyon technikás mászásokhoz, azoknak, akik egy mindenes bakancsot keresnek. Kevésbé hajlik lefelé, és kevésbé aszimetrikus.

 

ZEC

ZEC
Zamberlan Comfort Climbing Last. A hosszú mászások kényelmes bakancsainak kaptafája. Egyenes alja van és csupán kis aszimetriája.
 (4 szavazat)Szerinted mennyire volt hasznos ez az írás?


Címkék: Zamberlan túrabakancs, túrabakancs, bakancs, Zamberlan bakancs, Zamberlan, túrabakancs alacsony boka, nöi anatomiai bakancsok, széles kaptafa, noi kaptafa vásárlásKérdezz a Zamberlan termékekről Zamberlan technológiák


Örök garancia

Üdv! 6 éve vásároltam egy Önök által készített bakancsot. Az üzletben azt mondták, hogy örök garancia van a bakancs talpára. Érdeklődni szeretnék, hogy ez valóban így van-e. A vásárlást igazoló blokk és az eredeti doboz megvan. Sajnos a bakancs teljes talpa elhasználódott, elkopott és levált. Szeretném megkérdezni, hogy mi a teendő, igaz-e a boltban állított örök garancia? Válaszukat előre is köszönöm Márkus Norbert

Márkus Norbert - 2022-11-10 19:55:03
Válasz erre a hozzászólásraZamberlan talpalás

Kedves Norbert! A Zamberlan azon kevés márkák egyike, akik a bakancsaikat újra talpalják, de természetesen ez egy fizetős szolgáltatás. Az átfutási ideje kb. 6 hét, az ára a mai EUR árfolyamon 30.000,- Ft körül mozog (a szállítás jelentősen befolyásolja; ha egy szállítmányunkkal tudjuk visszafelé utaztatni, az több ezer forint spórolást jelent). Amennyiben szeretné újra talpaltatni, kérem, juttassa el hozzánk a bakancsot és mi kiküldjük talpalásra. Üdvözlettel, Baráth Attila

Baráth Attila - 2022-11-11 16:19:36
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Zamberlan technológiák

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

Zamberlan technológiák, noi kaptafa vásárlás, széles kaptafa, nöi anatomiai bakancsok, túrabakancs alacsony boka, Zamberlan, Zamberlan bakancs, bakancs, túrabakancs, Zamberlan túrabakancs

 

 

Webáruház készítés

A Zamberlan termékek forgalmazója


Big Mana Kft., 1026 Budapest, Bimbó út 127/c

Adószám: 14723182-2-41


Szaküzlet: +36 (1) 789-5736

Mobil: +36 (30) 929-0596


 

(Kis- és nagykereskedelem; értékesítés, információ kérés, rendelés, csomagküldés)
 

Magashegyi bakancsok, túrabakancsok és túracipők, valamint utcai modellek ...

 

A Zamberlan kínálatában megtalálhatják a magashegyi bakancsokat, keményebb és könnyebb terepre való túrabakancsokat, vadászbakancsokat, túracipőket, teljesítménytúrára tervezett cipőket és kényelmes utcai cipőket is.

 

A márka több mint nyolcvanöt éves fennállása alatt nagyon sok tapasztalatot szerzett a minőségi lábbelik készítésének terén, ami a kényelemben, tartósságban és magas fokú használhatóságban jelentkezik minden modelljüknél.

 

A tudás apáról fiúra száll, ma az alapító unokája Marco Zamberlan vezeti a manufaktúrát.


 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Miért érdemes prémium minőséget választani?

 

 

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 Ruházat, cipő és divat webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: Zamberlan technológiák - Zamberlan