TermékekGyorskeresõ


A keresett cipõ vagy bakancs:

ZamberlanKeresés
Részletes keresés

A 10 utolsó Zamberlan keresés:

air sistem bakancs, zamberlan vioz, varrott bor t?ra bak, sz?p k?rtya, trexpert union all, bakancsfaviconico, besz?ll?, -5388)***!??0o, -6335) where 5646=5, 30

CímkékÚj videókHozzászólásokHírek


HAMIS, ZAMBERLAN-t árusító weboldalak!

Zamberlan Ama Dablam
6.814 m Expedíció


Kapcsolat

Zamberlan technológiák

Gy.i.k.

Zamberlan esszencia

Cégtörténet


 

 

 

Zamberlan - Zamberlan technológiákZamberlan technológiák

A kényelem és az illeszkedés a használat alatt válik nyilvánvalóvá. A rendszeres használat, teszt mutatja meg, hogy illik-e a lábunkra a bakancs vagy sem.

Zamberlan kényelem

Egy bakancs vagy cipõ legfontosabb tulajdonsága az, hogy mennyire illeszkedik viselõje lábára. Egy kényelmes, jól illeszkedõ bakancsot, akkor értekelünk igazán sokra, amikor ténylegesen használjuk. A használat az, ami igazolja, hogy egy kényelmes, a lábunkra illõ bakancsot vettünk-e.

Sok tényezõt kell figyelembe vennünk, amior egy jó bakancsot tervezünk. A Zamberlan lábbelik tervezése családunk több mint 80 éves tapasztalatának, kutatásainak eredménye. A jó tervezés és kivitelezés fõ összetevõi: anatómiailag pontos kaptafák, megfelelõen méretezett lábujjtér, bokatartás és a csavaró erõk elleni védelem, a boka és a sarok kényelmének biztosítása, anatómiailag kialakított bélés és természetesen precíz, tapasztalt mesteremberek.

Férfi és nõi kaptafáinkat úgy készítjük, hogy lehetõség szerint nem csak anatómiailag illeszkednek, hanem a felhasználás céljának is a leginkább megfelelnek. Így például különbözõ kaptafákat használunk a jégmászó bakancsainkhoz és a könnyû túrabakancsainkhoz. (Adott esetekben országonként különféle kaptafákat is készítünk, mivel tapasztalataink szerint egyes területeken élõk lábformái ezt indokolttá teszik.)

A Zamberlan bakancsok kiképzése elegendõ teret hagy a lábujjaknak, anélkül, hogy "csónakáznánk" a bakancsban. Ez lehetõvé teszi, hogy a lábujjak mozoghassanak, ugyanakkor stabilak maradjunk és hozzájárul az általános jó közérzetünkhöz is.

Középtalpaink felelõsek azért, hogy kialakítsák a megfelelõ hajlítási pontokat. Egy pontosan elhelyezett hajlítási (gördülési) pont, követi a láb természetes mozgását járás közben. Középtalpaink, a kaptafákkal és a felsõrészekkel együtt, biztosítják a láb boltozatainak és a bokának a stabilitást, a csavaró erõk elleni védelmüket. Ez különösen fontos, amikor plusz terhet cipelünk vagy ha egy meredélyen kell oldalazva haladnunk.

Felsõrészeink és bélelt lábszár-részeink adják a boka kényelmét, miközben biztosítják az egyenletes kapcsolatot a bakancs felsõrésze és a láb között.

A sarokkiképzés, a lábujjtér és az alakra formált bélés segítik a lábat egy helyben tartani és védik a fizikai behatásoktól is.

A kivehetõ és mosható Zamberlan talpbetétek anatómiailag formáltak és kényelmes felületet biztosítanak a lábnak. Rendelkeznek csillapítással, nedvességelvezetéssel és plusz stabilitást biztosító kiképzéssel is. Mindez egy kényelmes, komfortos belsõ teret biztosít.

Egy rövid betörési szakasz után mindezen részleteket nagyra fogja értékelni minden felhasználónk. Bakancsaink viselõjük lábára igazodik és hamarosan igazi túratársakká válnak!

 

 

 


Zamberlan minõség

A minõség mindig is az elsõ helyen állt munkák során és ezzel kapcsolatban nem kötünk kompromiszumokat.

Mindent megteszünk, minden képességünket, tudásunkat és elhivatottságunkat latba vetjük, hogy nap mint nap minõségi lábbeliket állítsunk elõ.

A konkrét munkafolyamatok során mindez a kiváló minõségû alapanyagok kiválasztásával kezdõdik. Kizárólag olyan anyagokat használunk, amik a saját szigorú követelményrendszerünknek megfelelnek. Minden alapanyagot átvizsgálunk mielõtt felhasználásra kerülnek. A legfontosabb alapanyagokat még a gyártók/elõállítók saját telephelyein bevizsgáljuk (pl. a bõrt).

Manufaktúránk minden dolgozója képzett, tapasztalt és rendkívül elhivatott. Minden pár lábbelit a gyártási szakaszok mindegyikében külön-külön ellenõrzünk. A végterméket ellenõrzõ munkatársaink aztán még egy alapos vizsgálatot végeznek, melynek során kiselejteznek minden olyan bakancsot és cipõt, ami nem felel meg tökéletesen az elvárásainknak.

Mielõtt gyártásba kerülne, minden új terméket valós felhasználásban tesztelünk. A Zamberlan család tagjai tesztelnek minden új ötletet és modellt: Emilio (az alapító fia) vasárnapi kirándulásain, túráin; Marco (az alapító unokája, a manufaktúra jelenlegi vezetõje) jégmászásai, sziklamászásai, hegymászásai és hátizsákos túrái alkalmával; Maria pedig ösvénytúrái és hátizsákos túrái alatt.

A minõség megköveteli, hogy gépeinket is állandóan fejlesszük, megújítsuk. Szerszámainkat, gyártási módszereinket is idõrõl-idõre fejlesztjük. Jó példa erre a F.W.S és az R.R.S. rendszerünk kidolgozása.

A minõség indokolja, hogy fõ medelljeinket továbbra is Olaszországban, saját manufaktúránkban készítsük, ahol mi magunk is dolgozunk. Etikánk, munkásatársaink iránt érzett felelõsségünk és a felénk támasztott magas elvárások miatt sem akarunk ezen változtatni.

 

 


Zamberlan fejlesztések

Az alábbiakban találhatók azon fejlesztések rövid leírása, amiket az elmúlt több mint 80 évben dolgoztunk ki.
 

made in Italy

Prémium kategóriás modelljeinket kézzel készítjük Olaszországban (Pievebelvicino). Marco Zamberlan és cipészmestereink képzettsége és tapasztalata biztosítja a legmagasabb minõséget, tartósságot. Ezek a Zamberlan bakancsok ma már kivételes minõséget képviselnek, igazi kuriózumok.


 

made in Italy

Vannak olyan Zamberlan modellek, melyeket nem az olasz manufaktúránkban, hanem más EU tagállamban készítenek tapasztalt cipészek. Munkájuk elsõ osztályú minõséget képvisel. A Zamberlan család közvetlenül irányítja ezen modellek tervezését és az anyagválasztást is.


 

Goretex

GORE-TEX®
Ultravékony, könnyû, vízálló, légáteresztõ, mikroporózus PTFE (politetrafluoretilén, teflon) anyagból készült membrán(laminát). Négy rétegû konstrukció, GTX jelöléssel (GORE-TEX® Performance Comfort). Mûködése azon alapszik, hogy az anyag pórusai 20.000-szer kisebbek mint egy csepp víz, de 700-szor nagyobbak, mint az emberi izzadság-páraszemcsék. Kívülrõl ezért nem engedi át a vizet, belülrõl viszont a pára át tud diffundálni rajta (átlélegzés).


 

Vibram

VIBRAM ®
Az egész világon elismert minõségi, tartós gumitalpakat készítõ márka. A Zamberlan 1929-es alapítása óta együttmûködésben dolgozik a Vibrammal, mely együttmûködés exkluzív talpak használatában a mai napig megjelenik a Zamberlan bakancsokon.
 

Vibram

SUPERFABRIC ®
A SuperFabric® egy kopásálló technikai anyag, ami egy alaprétegre laminált vékony, kemény lapocskákból áll. A köztük lévõ kis távolság miatt a szerkezet rugalmas, kis tömegû, lélegzõ, de a szilánkokat, törmelékeket nem engedi át. Nagyon tartós, kosztaszító, gyorsan száradó anyag.

 

Hydro

HYDROBLOC® 
Zamberlan védjegy, mellyel azt a legjobb minõségû bõrt jelölik, amit cserzés elõtt egy speciális kezelésnek vetnek alá, melynek eredményeképpen nõ a bõr vízhatlansága, külsõ hatásokkal szembeni ellenállóképessége és tartóssága.


 

FWS

F.W.S - Lábfejre igazított felsõrész
Egy exkluzív Zamberlan módszer, melynek során a felsõrészt szabadalmaztatott mintákkal formára alakítják. Az eredmény egy olyan érzés, mintha a lábfejre öntötték volna a bakancsot. Nagyon jó érzékelést és kontrolt biztosít. Az egybebõr felsõrész erõs védelmet ad és nagyon tartós.


 

Hydro

ZFS - Zamberlan® Flex-STM 
Azt a szabadalommal védett Zamberlan varrási és rögzítési technikát jelölik ezzel, ami a bokarésznek nagy oldalrányú stabilitást ad, miközben a bokának a lábfejjel való kapcsolatát a merev szerkezethez képest rugalmasan hagyja. A bakancs felsõ része így pontosan követi a lábfej és az alsó lábszár mozgását, miközben stabilan támaszt oldalirányban, különösen hegyoldalon oldalirányban való haladásnál és meredek lejtõn, nehéz terepen.


 

RRS

RRS - Rubber Reinforcement System
A Zamberlan által használt, saját fejlesztésû módszerrel ráerõsített gumi erõsítések. Védi a bakancs jobban kitett részeit a dörzsölések, horzsolások ellen, fokozza a vízhatlanságot és segít megõrizni a bakancs formáját hosszan tartó használat során is.


 

Dual

ZCS
Különbözõ rezgeléselnyelõ anyagok alkalmazásával készült csillapító rendszer, mely egyrészrõl csökkenti a lépések okozta visszaütést, másrészrõl pedig stabilabbá teszi a bakancsot. 

Dual

Z.A.S. - Zamberlan Air System 
Speciális konstrukció (beleértve a megfelelõ anyagok alkalmazását is), mely a bakancs átszellõzését biztosítja. Az eredmény egy könnyedebb és nagyon jól szellõzõ bakancs.

 

Zat

PCS - Pro Crampon System
Automata hágóvas elõkészítés. Tartalmaz egy TPU betétet a bakancs sarkán és orrán, amin rögzíteni lehet az automata hágóvasat, egy anatómiailag formált, a teljes talpban végigfutó TPU középtalpat és egy mikroporózus csillapítást, ami hõszigetelõ rétegként is funkcionál. Könnyû szerkezet, nagyon stabil, precíz lépést tesz lehetõvé, és teljesen ellenáll a torziós erõknek is.

 

Zat

SEMI PCS - SEMI-Pro Crampon System (Félautomata hágóvas elõkészítés)
Tartalmaz egy TPU betétet a sarokban, ami lehetõvé teszi a félautomata hágóvas rögzítését és egy megfelelõen merev középtalpat.


 

Zat

Z.A.T. - Zamberlan Anti-Torsion System
Egy Zamberlan fejlesztés: különleges stabilizáló, ami egyszerre biztosítja a torziós erõk kiegyenlítését és a láb természetes hajlítási pontján való rugalmasságot.


 

BAKANCS KAPTAFÁK

 

ZBPK

ZTEC
TECHNICAL FIT. Kisebb tér a rüsztnél, lefelé hajló alak közepesen aszimetrikus kialakítással, a lábujjpárnák (gördülõpont) körül teresebb kialakítás. A hangsúlyos (erõsített) sarok-boka vonal is a precízebb, technikai felhasználást támogatja.
 

ZBPK

ZBPK
Zamberlan Backpacking Last. Túrabakancs kaptafa, ami egy burkolt és boltozatosabb lábujjteret, kicsivel alacsonyabb rüsztöt, kisebb tömeget, szûkebb sarokteret biztosít.

 

ZWL

ZWL
Zamberlan Wide Last. Széles kaptafa: kerekített és boltozatosabb lábujjtér, magasabb rüszt, nagyobb belsõ tér, szélesebb sarok.

 

ZLF

ZLF
Zamberlan Ladies Fit - a nõi láb anatómiájához igazított kaptafa: lekerekített lábujjrész, boltozatos rüszt, stabil sarokbölcsõ, tág lábujjzóna.

 

ZKID

ZKID
Zamberlan Kids Fit. Gyerek kaptafa: lekerekített lábujjzóna, párnázott rüszt, satbil sarokzóna, és tágas hely a lábujjaknak, mindez a gyerekláb anatómiájához igazítva.


 

HEGYI BAKANCS KAPTAFÁK

 

ZXC

ZXC
Zamberlan Extreme Climbing Fit. Lefeléhajló, igen aszimetrikus kaptafára épülõ bakancsok. Ideálisak technikai mászásokhoz, nagyon jó érzékelést tesznek lehetõvé még a legapróbb sziklaperemeken is. Ez a kaptafa nagyon precíz kiképzésû.
 

ZTC

ZTC
Zamberlan Technical Climbing Last. Ez a megfelelõ kaptafa kevésbé nagy igénybevételû, de nagyon technikás mászásokhoz, azoknak, akik egy mindenes bakancsot keresnek. Kevésbé hajlik lefelé, és kevésbé aszimetrikus.

 

ZEC

ZEC
Zamberlan Comfort Climbing Last. A hosszú mászások kényelmes bakancsainak kaptafája. Egyenes alja van és csupán kis aszimetriája.
 (4 szavazat)Menyire volt hasznos ez a cikk?


Cmkk: Zamberlan trabakancs, trabakancs, bakancs, Zamberlan bakancs, Zamberlan, trabakancs alacsony boka, ni anatomiai bakancsok, szles kaptafa, noi kaptafa vsrlsKérdezz a Zamberlan termékekrõl Zamberlan technológiák


Örök garancia

Üdv! 6 éve vásároltam egy Önök által készített bakancsot. Az üzletben azt mondták, hogy örök garancia van a bakancs talpára. Érdeklõdni szeretnék, hogy ez valóban így van-e. A vásárlást igazoló blokk és az eredeti doboz megvan. Sajnos a bakancs teljes talpa elhasználódott, elkopott és levált. Szeretném megkérdezni, hogy mi a teendõ, igaz-e a boltban állított örök garancia? Válaszukat elõre is köszönöm Márkus Norbert

Márkus Norbert - 2022-11-10 19:55:03
Válasz erre a hozzászólásraZamberlan talpalás

Kedves Norbert! A Zamberlan azon kevés márkák egyike, akik a bakancsaikat újra talpalják, de természetesen ez egy fizetõs szolgáltatás. Az átfutási ideje kb. 6 hét, az ára a mai EUR árfolyamon 30.000,- Ft körül mozog (a szállítás jelentõsen befolyásolja; ha egy szállítmányunkkal tudjuk visszafelé utaztatni, az több ezer forint spórolást jelent). Amennyiben szeretné újra talpaltatni, kérem, juttassa el hozzánk a bakancsot és mi kiküldjük talpalásra. Üdvözlettel, Baráth Attila

Baráth Attila - 2022-11-11 16:19:36
Válasz erre a hozzászólásra


Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:
Zamberlan technológiák

Alulrott, az albbi checkbox piplsval - az ltalnos Adatvdelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezds a) pontja, tovbb a 7. cikk rendelkezse alapjn - hozzjrulok, hogy az adatkezel a most megadott szemlyes adataimat a GDPR, tovbb a sajt adatkezelsi tjkoztatjnak felttelei szerint kezelje. Tudomsul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdse szerint a hozzjrulsomat brmikor visszavonhatom, akr egy kattintssal. Adatkezelsi tjkoztat

Zamberlan technológiák, noi kaptafa vsrls, szles kaptafa, ni anatomiai bakancsok, trabakancs alacsony boka, Zamberlan, Zamberlan bakancs, bakancs, trabakancs, Zamberlan trabakancs

 

 

Webáruház készítés

A Zamberlan termékek forgalmazója


Big Mana Kft., 1026 Budapest, Bimbó út 127/c

Adószám: 14723182-2-41


Szaküzlet: +36 (1) 789-5736

Mobil: +36 (30) 929-0596


 

(Kis- és nagykereskedelem; értékesítés, információ kérés, rendelés, csomagküldés)
 

Magashegyi bakancsok, túrabakancsok és túracipõk, valamint utcai modellek ...

 

A Zamberlan kínálatában megtalálhatják a magashegyi bakancsokat, keményebb és könnyebb terepre való túrabakancsokat, vadászbakancsokat, túracipõket, teljesítménytúrára tervezett cipõket és kényelmes utcai cipõket is.

 

A márka több mint nyolcvanöt éves fennállása alatt nagyon sok tapasztalatot szerzett a minõségi lábbelik készítésének terén, ami a kényelemben, tartósságban és magas fokú használhatóságban jelentkezik minden modelljüknél.

 

A tudás apáról fiúra száll, ma az alapító unokája Marco Zamberlan vezeti a manufaktúrát.


 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Miért érdemes prémium minõséget választani?

 

 

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 Ruházat, cipõ és divat webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: Zamberlan technológiák - Zamberlan